Welling Pluimvee

Welling Pluimvee is een echt familiebedrijf. Op de plek waar nu een modern vrieshuis staat, begon Bennie Welling senior in de jaren 60 een kippenslachterij. Onder leiding van Bennie Welling junior ontwikkelde de Overijsselse onderneming zich vanaf de eeuwwisseling tot een innovatief import- en exportbedrijf in vlees en vleesproducten. Om de groei op te vangen, trad zijn neef Jorik Rouweler in 2017 in dienst bij het bedrijf.

Kwaliteit en veiligheid

Welling Pluimvee is gespecialiseerd in hoogwaardige producten van kip, kalkoen en eend voor poelier, groothandels en voedselproductiebedrijven. Daarbij werken wij conform de hoogste eisen van kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Onze certificaten zijn daar het bewijs van.

Wij kopen uitsluitend in bij gecertificeerde leveranciers en werken met een gecertificeerd voorraadbeheersysteem en geavanceerde software voor temperatuurbeheer. U bent bij Welling Pluimvee dan ook altijd verzekerd van optimale kwaliteit en veiligheid.

Bekijk onze kwaliteitscertificaten

Maatwerk en uitstekende service

Wij denken graag met onze klanten mee. Over de selectie en samenstelling van producten, maar ook over de wijze van aflevering (vers, diepvries of getempereerd). Door middel van onze palletkantelaar leveren wij de producten op de door u gewenste palletsoort.

Het transport van en naar ons vrieshuis verzorgen we met eigen vrachtauto’s. Dagelijks leveren wij de bestellingen op locatie bij onze klanten op het afgesproken tijdstip en de gewenste plek. We zijn dan ook trots op onze vele duurzame klantrelaties.