Download hier uw certificaat

Welling Pluimvee staat garant voor hoge kwaliteit en voedselveiligheid door de combinatie van onze vakkennis en ons geavanceerde computersysteem. Wij voeren dan ook al jarenlang het BRC Food-certificaat, het QS-certificaat en het Beter Leven keurmerk (BLk).

BRC FoodQSBeter Leven

BRC food keurmerk
BRCGS

Het voedselveiligheidssysteem van Welling Pluimvee voldoet aan alle controlepunten van deze wereldwijd geaccepteerde veiligheidsstandaard.

Download BRC-certificaat

QS keurmerk
QS

Het internationaal erkende QS-keurmerk voor voedsel garandeert dat de producten van Welling Pluimvee voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Download QS-certificaat

Beter Leven keurmerk
Beter Leven keurmerk

Welling Pluimvee voert dit keurmerk op het gebied van dierenwelzijn in de productieketen van vlees.

Download Beter Leven keurmerk

Geavanceerde computersystemen

Welling Pluimvee werkt met geavanceerde en geïntegreerde software voor ordermanagement, voorraadbeheer en temperatuurcontrole. Bij binnenkomst controleren en registreren wij alle producten in ons systeem. Ook de terminals op onze vorkheftrucks zijn aangesloten op het systeem, om foutloze orderverwerking te garanderen.

Ons vrieshuis is voorzien van de nieuwste software voor temperatuurregulering. Ook gecontroleerd tempereren tot – 4 C° is bij ons mogelijk. Mede door deze geavanceerde computersystemen resulteren de verplichte audits elk jaar in succesvolle certificering.

Vakkennis

Computersystemen alleen zijn niet genoeg. Door onze opleiding en ervaring in het slagersvak beschikt Welling Pluimvee over een schat aan vakkennis. Productcontroles op basis van die vakkennis vormen een vast onderdeel van onze werkmethode.

Meer over ons