Breed assortiment

Welling Pluimvee levert hoogwaardig pluimveevlees en pluimveevleesproducten voor humane en dierlijke consumptie. Vers, getempereerd en diepvries. Wij selecteren de beste producten, afgestemd op uw wensen én die van uw klanten. Welk product u ook kiest, u bent altijd verzekerd van uitzonderlijke kwaliteit.

Kipproducten

Welling Pluimvee heeft een breed assortiment kipproducten. Bijvoorbeeld kipfilet, kippenbouten en kippenvleugels. Ook voor categorie 3 hebben wij verschillende opties zoals kipmix, kippen MDM of kippennekken. Op aanvraag sturen wij u de complete productlijst. Ook kunnen wij pallets met verschillende producten voor u samenstellen (in grootverpakking).

Neem contact op

Kalkoenproducten

Welling Pluimvee biedt een breed scala aan kalkoenproducten. Bijvoorbeeld kalkoenfilet, kalkoendij en kalkoen baader. Categorie 3-producten van kalkoen behoren ook tot ons assortiment, bijvoorbeeld kalkoen MDM of kalkoennekken. Op aanvraag sturen wij u de complete productlijst van kalkoen.

Neem contact op

Eendproducten

Wij leveren alle onderdelen van de eend. Bijvoorbeeld eendenfilet, eendenbouten en eendentongen. Voor categorie 3 kunnen wij maatwerk-oplossingen bieden zoals eendennekken en eendenkarkassen. Op aanvraag sturen wij u de complete productlijst.

Neem contact op

Overige producten

Pluimveeproducten vormen de kern van ons assortiment. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere vleesproducten. Daarover denken wij graag met u mee. Ook voor categorie 3 bieden wij maatwerkoplossingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op